Vaar en Zeilcruise arrangementen

foto

Een vaar arrangement omvat het genieten van het ontspannend zeilen, het bezoeken van oude havensteden met een gouden historie, het bezoeken van interessante musea en andere highlights. Een tocht waarop u zich kunt ontspannen, maar waarbij u zich zeker niet zult vervelen.

Goed en lekker eten hoort hierbij. De enthousiaste bemanning staat van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar, en zorgen voor culinaire hoogstandjes. Niet alleen tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, maar men zorgt ook voor bijzondere versnaperingen tussendoor. De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de bijzondere ambiance van dit zeilschip zorgen voor een onvergetelijk weekend.


Programma:
In overleg, van een korte havenrondvaart tot meerdaagse all inclusief cruises.
Op aanvraag en zie VAARGEBIED


De prijs is gebaseerd op een groepsgrootte van 20 tot 24 gasten. Bij meer dan 24 gasten wordt een tweede schip ingezet voor de overnachtingen.

 


lees meer

4 Daagse zeil cruise naar de Zeeuwse wateren

foto

In de maanden July en Augustus bieden wij elke zondag afvaarten aan van vier daagse cruises met vertrek en aankomst te Antwerpen.
Inschepen gebeurd op Zondag en uitschepen op woensdag.

Voor groepen (charter) was dit altijd al mogelijk maar er waren veel mensen die vroegen of ze per koppel ook konden mee varen.

Totaal:  € 600,- p.p. waarin volgende is inbegrepen:

Varen, 3 overnachtingen met uitgebreid ontbijt, 3 maal lunch, 3 maal drie gangen menu.

Reservering- en servicekosten, toeristenbelasting, haven-, brug- en sluisgelden, brandstof en schoonmaakkosten.

Kapitein en crew die die deze mini cruise zal verzorgen.

 


lees meer